Cоціально незахищені діти отримують цікаве дозвілля

Добрі справи для дітей. В рамках кампанії «Добрі справи» управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради спільно з парком культури і відпочинку ім.Б. Хмельницького забезпечують дозвілля дітей з багатодітних та малозабезпечених сімей, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

            Влітку дітвора має змогу відвідати атракціони та отримати яскраві враження й емоції.

Від початку липня і до сьогодні понад 420 дітей мали захоплююче дозвілля. Щодня з вівторка по четвер групи по 20 осіб мають змогу відвідати атракціони. В рамках кампанії «Добрі справи» ведуться перемовини щодо відвідування дитячих розважальних центрів та кінотеатрів.

«Хочу особливо наголосити на тому, що кампанія проводиться на волонтерських засадах. Жодних бюджетних коштів на її реалізацію не виділяється. Управління молоді, сім’ї та спорту координує кампанію. Волонтери, які проходять стажування в управлінні, шукають можливості допомоги потребуючим сім’ям.  На щастя, у Львові справа благодійності має глибокі корені і є ресурс, з яким можна працювати»,- зазначила Уляна Стадник, заступник начальника управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР.

За додатковою інформацією Ви можете звертатися в управління молоді, сім’ї та спорту за телефоном 297 58 71.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: