31 серпня ансамбль «Українські Барви» презентує у Львові новий альбом і кліп

В останній день літа, 31 серпня, саме у Львові відбудеться перша подія в рамках концертного туру містами України київського ансамблю «Українські Барви». Знаний колектив запрошує меломанів в клуб «Picasso» (вул. Зелена, 88) на концерт-презентацію свого нового CD-альбому та відеокліпу. У цей вечір музичний настрій створюватимуть цікавий репертуар, професійні музиканти, живий звук, а також ведуча концерту – Соломія Вітвіцька. Початок концерту – о 19:00.

Блюз, джаз, сальса, рок-н -рол, кантрі, квікстеп з українським забарвленням, інструментальні феєрверки, вокальні батли -усе це водин вечір на концерті «Українських Барв» 31 серпня в клубі «Picasso» о 19-ій годині. Звучатимуть авторські твори у новому прочитанні та експерименти з українськими народними піснями у різних музичних стилях, інструментальні композиції та імпровізації.

У ході концерту-презентації відбудеться також прем’єра нового відеокліпу «Українських Барв» на пісню «Ой під калиною» (режисер - Влад Кочатков).

Київський ансамбль «Українські Барви» був створений у 1999 році з метою пропагування різножанрової української музичної культури.Упродовж своєї творчої діяльності квартет «розбарвовує» весь світ щедрою українською мелодикою та віртуозністю, професійною виконавською майстерністю. США, Канада, Греція, Франція, Німеччина, Польща, Сербія, Чорногорія, Болгарія, Угорщина та інші країни світу завдяки яскравим виступам колективу відкривали для себе український колорит. Репертуар колективу - дуже різнобарвний: від класики і фольку – до блюзу і джазу.

Склад ансамблю «Українські Барви»: керівник - Оксана Стебельська - скрипка, вокал; Роман Кука - кларнет, вокал, українські народнідухові інструменти; В’ячеслав Філонов – скрипка; Михайло Кашук – баян; Юрій Бербенюк – контрабас; Андрій Бойченко – ударні.

Барви_афіша Барви19

Більше інформації про «Українські Барви» - www.ukrbarvy.com.ua.

Продаж квитків на концерт ансамблю «Українські Барви» 31 серпня у Львові - у клубі «Picasso» (вул. Зелена, 88), а також на сайті kasa.in.ua.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: