Від Щира і Фітя вимагають відзвітуватись за «незалежний моніторинг»

Звернення ГО «За якісний транспорт» до управління транспорту і зв’язку ЛМР та ЛМГО «Спілка консультантів «Експерт-група»».

14 серпня 2014 року у Львові стали відомі результати аудиту розрахунку вартості проїзду в міських автобусах загального користування, що працюють в режимі маршрутного таксі. Обстеження пасажиропотоків проводила ЛМГО «Спілка консультантів «Експерт-група»» влітку – в період масових відпусток мешканців міста та відсутності студентів, що могло суттєво вплинути на об’єктивність отриманих результатів. Було проаналізовано інформацію, надану перевізниками, на підставі якої і робилися висновки щодо обґрунтованості нового тарифу на перевезення пасажирів автомобільним громадським транспортом міста. Крім того, за словами начальника управління транспорту і зв’язку ЛМР, організацію аудиту було проведено із залученням громадських організацій.

Враховуючи численні обурення громадян міста щодо об’єктивності проведення зазначеного аудиту, про що свідчать доволі критичні статті у засобах масової інформації, коментарі, зауваження та дописи учасників профільних інтернет груп у соціальних мережах, зокрема на сторінціwww.facebook.com/trafficlviv у соціальній мережі Facebook, ГО «За якісний транспорт» вимагає прозорості та відкритості в даному питанні, а тому просить управління транспорту і зв’язку ЛМР та ЛМГО «Спілка консультантів «Експерт-група»» надати ГО «За якісний транспорт» та оприлюднити громадськості наступну повну та достовірну інформацію:

1). Перелік громадських організацій, які були залучені до проведення аудиту.
2). Відповідно до «Порядку організації перевезень пасажирів та багажу автомобільним транспортом» від 15.07.2013 р. (далі – Порядку) інформацію з зазначенням методу, за яким проводився аудит.
3). Час та місце інформування населення про день і мету обстеження пасажиропотоків шляхом оголошень по радіо, телебаченню, у місцевій пресі, на зупинках – згідно з п. 1.14 додатку 1 Порядку.
4). Заповнену нормативно-довідкову документацію згідно п.6.5, п.6.7 Порядку, в т.ч. показники вибірковості по кожному з обстежених маршрутів; порейсові, добові та погодинні показники маршрутів за пасажиропотоками.
5). Інформацію, надану перевізниками для розрахунку тарифу.
6). Дані про кількість реалізованих в дні обстеження пасажиропотоків квитків та нереалізованих квитків, зданих у каси підприємств, а також відповідність цих даних добовим показникам маршрутів за пасажиропотоками.

Зазначену інформацію просимо надіслати на електронну адресу: [email protected]

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: