День Незалежності – це не свято дорогих шоу

На 23-тю річницю Незалежності Україна в черговий раз веде боротьбу за свободу, територіальну цілісність країни і загально людські цінності. Агресор, який зараз вбиває наших громадян і знищує наші міста  намагається поставити нас на коліна. Але, з дня в день ми стаємо сильнішими, і розуміємо наскільки важливо жити в незалежній і демократичній країні.

В час, коли щодня гинуть українці  ми не повинні робити вигляд, що нічого не відбувається, проводячи багато витратні шоу, концерти . Тому ми хочемо доєднатися до вимог  громадських діячів та організацій не проводити  витратні паради та шоу в День незалежності.

Це особливо цинічно виглядає в час, коли прості люди віддають майже останні гроші, щоби матеріально забезпечити солдат української армії. А також надають велику гуманітарну допомогу сім’ям та родинам, які постраждали від агресії бойовиків та терористів.

Ми переконані, що в цей День незалежності  українці черговий раз мають показати єдність і вийти у своїх містах і селах на площі та майдани та провести спільні молитви, і згадати у віршах і піснях усіх героїв, які боролися за право жити у вільній країні!

Ми також вважаємо, що в цей день ми повинні прикрасити наші домівки національною державною символікою, тим самим покажемо усьому світу, що Україна готова відстоювати право бути соборною і незалежною, і ніколи не буде колонією імперії зла!

Ініціативна група громадського обєднання «Пліч-о-пліч заради майбутнього»

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: