Після параду військова техніка прямо з Хрещатика поїде на Донбас

Вся військова техніка, яка братиме участь в параді до Дня Незалежності 24 серпня, відправиться на схід України.

Про це в ефірі 5 каналу повідомив радник президента України Олег Медведєв, передає ZN.UA.

"Жодної додаткової копійки бюджетом на парад не передбачено. Підготовка до параду відбулася в рамках загальних профінансованих програм бойової підготовки Збройних сил України. Ніякі сили з фронту, з передовою не відриваються, там буде невеликий зведений загін представників тих підрозділів, які воюють в АТО, і після параду вони відправляться на Донбас техніка, яка там є - це техніка, яка щойно знята з конвеєрів заводів, в якій завершується ремонт. Ця техніка прямо з Хрещатику буде відправлена ​​на Донбас", - заявив Медведєв.

Він нагадав, що колишній президент Віктор Янукович вважав, що Україні не потрібні паради, тому на всі роки його президентства паради були скасовані.

"Таке рішення було викликано тим, що так званий президент Янукович вважав, що Україні не потрібна армія, і він не тільки не проводив паради, а й знищував українську армію для того, щоб підготувати легкий ґрунт для російського вторгнення", - заявив він.

За словами Медведєва, майбутній парад буде вшануванням "новонародженої української армії, яка пройшла у важких боях своє бойове хрещення".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: