Представники клубу «Скеля» не звернулися до управління комунальної власності про продовження договору оренди, - Пайонкевич

Як розповіла начальник юридичного управління ЛМР Гелена Пайонкевич, представники Львівського обласного клубу альпіністів «Скеля» не звернулись до управління комунальної власності про продовження договору оренди приміщення на вул.Брюллова та не оскаржили рішення суду про виселення, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

 «Господарський суд прийняв рішення про виселення альпіністського клубу «Скеля» з приміщення на вул. Брюллова. Представників клубу на судовому засіданні не було. Апеляційну скаргу вони не подавали. По суті, представникам клубу давно було відомо про те, що є таке рішення Господарського суду і про те, що будуть вживатися ті чи інші заходи для їхнього виселення. Своїм правом на подачу апеляційної скарги вони не скористалися. Ми, розуміючи той факт, що люди там перебувають давно і вже прижилися, не зверталися за примусовим виконанням цього рішення приблизно 8-9 місяців після набрання законної сили судового рішення. Коли ми подали позовну заяву, відповідно, ми не пришвидшували виселення.

Ми надавали можливість альпіністському клубу тим чи іншим способом врегулювати свою ситуацію з містом. Для виконання судового рішення є встановлений певний строк. Представники клубу не звернулися до управління комунальної власності про продовження договору оренди, який закінчився багато років тому, не подали апеляційної скарги, не оскаржили дії виконавця в суді. Тобто, за наявності цілком спокійної позиції Львівської міської ради у цьому питанні, представники альпіністського клубу зайняли інертну позицію.

Зараз є дві пропозиції стосовно переселення клубу. Одне з приміщень належить Львівській обласній раді. Ми готуємо лист, щоб була надана можливість для цього клубу розміститися там.

Місто не мало жодних претензій до клубу «Скеля» впродовж довгого часу. Клубу надавали можливість вирішити питання перебування у цьому приміщенні. Незважаючи на ситуацію, яка склалася, необхідну допомогу альпіністському клубу надасть як юридичне управління, так і управління комунальної власності, для того, щоб вирішити неприємну для нас усіх ситуацію», - зазначила начальник юридичного управління ЛМР Гелена Пайонкевич.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: