У Львові жінки та доньки вояків АТО візьмуть участь у благодійному показі

25 серпня на площі Музейній перед Домініканським собором у Львові жінки та доньки вояків АТО візьмуть участь у благодійному показі «Моя країна. Модель» молодої дизайнерки Ірини Лисої. Усі представлені сукні можна буде придбати у спеціально облаштованому шоу-румі. Половину зібраних коштів буде спрямовано на допомогу українській армії. До близьких наших вояків приєднаються відомі львів'янки та професійні моделі. Захід відбудеться у межах відзначення 23-ої річниці Незалежності України та в рамках мистецького пректу «Домініканес».

«Кожен у цій війні має робити те, що він вміє найкраще. Я вмію створювати одяг і можу допомогти нашій армії, віддавши кошти від продажу своєї колекції. А ще мені хочеться, щоб українці об’єднувались і підтримували один одного та тих, хто вже втратив своїх рідних і близьких. Тому ми запросили до цього показу жінок та дочок наших військових та всіх небайдужих до спільного проекту. Час усім нам об’єднуватись і створювати нову країну, нову модель», - зазначила організатор проекту «Моя країна.Модель» Ірина Лиса.

Свою участь у благодійній події вже підтвердили програмний директор ТРК «Люкс» Марта Більська, акторкиЛьвівського академічного театру ім. Леся Курбаса Наталя Рибка-Пархоменко та Марія Копитчак, координатор проектів МО «Дзиґа» Юля Хомчин, керівник управління культури львівської міськради Ірина Подоляк, головний редактор «Видавництва Старого Лева» Мар'яна Савка, журналістка Марічка Крижанівська-Блінова, ведуча програми «Доброго ранку, Львове!» Анастасія Гудима, ведуча радіо «Люкс» Катерина Дзігуа, ведуча телеканалу «ZIK» Уляна Антоник, співачка Софія Сливка, ведуча радіо «Львівська хвиля» Галина Лірник, ведуча радіо «FM-Галичина» Галина Батіс та інші красиві жінки.

Благодійний показ стане дебютним для Ірини Лисої, яка працює костюмером в одному з найкращих театрів України - Львівському академічному театрі ім. Леся Курбаса. Молода модельєрка працювала у Нью-Йорку, де мала можливість переймати досвід світових дизайнерів. Благодійною та громадською діяльність Ірина займається давно: до прикладу, разом з друзями ініціювала та проводила проект «Посміхнись» (створення авторського одягу для дітей-сиріт, благодійний аукціон, гроші з якого спрямували на їхній літній відпочинок),долучалася до інших соціальних та громадських проектів.

Другою частиною модного вечора перед Домініканами стане показ «Lviv Fashion Week», у якому візьмуть участь відомі українські дизайнери: Roksolana Bogutska, Olena Dats’, MartaWachholz, Novana Studio, Віктор Черкаський, Олена Молчанова,Yatsentyuk-Mykytyuk, Оксана Пєкна, Ксенія Сербін, Олеся Гринь, Ольга Романова, Мар’яна Курій, Іванна Юхимчук, Ольга Стеблак, Тетяна Каліта, Інна Івасюк. До проекту також долучається Школа візажу Надії Гордон. 

моя країна. модель

Довідка:

ДОМІНІКАНЕС – це мистецький проект у просторі старого Львова, який започатковано для створення затишку і настрою кожного львів’янина і гостя міста, де кожен зможе знайти для себе щось душевне, щось своє. Проектом ДОМІНІКАНЕС має на меті привернути увагу до площі Музейної, яка за красою, енергетикою не поступається іншим історичним куточкам Львова.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: