Геращенко закликав не звинувачувати всіх жителів Донбасу в ненависті до України

Кадрами з "параду" полонених і кадрами з розтоптаним українським прапором на центральній вулиці Донецька Путін продовжує успішно розколювати Україну

Таку думку висловив радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко на своїй сторінці у "Фейсбуці"

За його словами, читаючи коментарі людей, він дедалі більше переконується, що мета Путіна майже досягнута.

"Путін, породжуючи ще більше ненависть у нас українців до Донбасу, немовби каже - "Раз у Вас така ненависть до Донбасу - то віддайте його мені!"

А з іншого боку Путін каже Донбасу - "Вас ненавидить вся Україна! Ви для них 3 сорт! Допомагайте мені відібрати Донбас у України!", - пише Геращенко.

Він порівняв Путіна із Голумом із відомого фільму "Володар кілець", який каже Україні: "Навіщо Вам такий Донбас, де топчуть Ваші національні символи і водять нібито українських полонених солдат по "парадах"? Віддайте Донбас мені. Це моя "прєлєсть"!".

Геращенко наголосив, що він, як і всі патріоти України, вважає злочином наругу над українською національною символікою.

"І батьки тієї дівчинки, яких ми обов'язково знайдемо, як і інших негідників, які топталися на українському прапорі, будуть відповідати за це за Законом. Правда і справедливість у тому, що відповідальність має бути тільки персональною", - зазначив радник Авакова.

"Ні в якому разі не можна звинувачувати всіх жителів Донбасу в ненависті до України. Кожен, хто скоїв злочин, повинен за це відповісти", - підкреслив Геращенко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: