Керівництво та депутати ЛОР взяли участь у покладанні квітів до пам’ятників та могил борців за незалежність України

    Вчора, 24 серпня, у рамках відзначення Дня Незалежності України на Львівщині відбулися покладання квітів до пам’ятників та могил борців за незалежність нашої держави.

У церемонії покладання квітів взяли участь голова Львівської обласної ради Петро Колодій, заступник голови обласної ради Валерій П’ятак, депутати обласної ради Ярослав Качмарик, Святослав Шеремета, Ігор Барановський, Богдан Піх, перший заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Йосиф Ситник, заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Юрій Підлісний, представники ветеранських та багатьох громадських організацій Львівщини, представники громадськості.

Розпочався захід покладанням квітів до пам'ятників В'ячеславові Чорноволу та Михайлові Грушевському.

Потім на Личаківському кладовищі вшанували пам’ять новітніх Героїв України. Зокрема, поклали квіти та запалили лампадки біля могил осіб, які загинули під час Революції Гідності та поховані на полі почесних поховань Личаківського кладовища;  а також біля могил жителів Львівської області, які загинули в зоні проведення антитерористичної операції і поховані на Личаківському кладовищі.

Далі відбулося покладання квітів до пам'ятників Степанові Бандері та Тарасові Шевченку. На площі біля пам’ятника Тарасові Шевченкові усі разом виконали Державний Гімн України „Ще не вмерла України...”

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: