До Львова завітає проект «ScientificFun – наукові пікніки в Україні»

6 вересня з 12.00 год. у Парку культури та відпочинку ім. Б. Хмельницького стартує польсько-український проект «ScientificFun – наукові пікніки в Україні», який розрахований на дітей та дорослих, незалежно від статі, віку чи освіти. У рамках проекту кожен охочий зможе поекспериментувати в  імпровізованій лабораторії, відчути себе дослідником  та поспілкуватися з науковцями, повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

На поціновувачів науки очікують такі досліди, як запалення міні-вулкану, приборкання блискавки, зображення оптичної ілюзії. Та це далеко не все, що чекає учасників та гостей проекту «ScientificFun – наукові пікніки в Україні». Загалом, організатори готують кілька десятків цікавих дослідів з фізики, хімії, біології, психології та інших наук.

Польсько-український проект «ScientificFun – наукові пікніки в Україні» проводитиметься у 7-ми українських містах: 6 вересня – Львів; 7 вересня – Тернопіль;  13 вересня – Дніпропетровськ;  14 вересня – Кривий Ріг;  20 вересня – Харків;  21 вересня – Київ;  27 вересня — Луцьк.

Організатор проекту у Львові: ГО СREart  за підтримки Sun InBev Україна, а також Фондів «Освіта для Демократії» та «Завтра.UA».

Контактна інформація: +38 063 62 62 881 – Михайло Думанський, Голова ГО CREart

Довідка

Заходи в рамках проекту «Scientific Fun – наукові пікніки в Україні» відбулися у вересні 2013 року в п’яти містах України: Львові, Тернополі, Києві, Луганську й Харкові. За підрахунками, участь у них взяли близько 16 тисяч юних дослідників та членів їх родин.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: