Школи та садки міста готові до нового навчального року, - управління освіти ЛМР

За інформацією управління освіти ЛМР, з метою належної підготовки закладів освіти до стабільної роботи в новому 2014/2015 навчальному році впродовж 13-19 серпня 2014 року представники управління освіти проводили перевірки готовності загальноосвітніх та дошкільних навчальних закладів до нового навчального року, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Було створено 10 груп для вивчення готовності загальноосвітніх навчальних закладів та 7 груп для вивчення готовності дошкільних навчальних закладів до роботи у новому навчальному році з числа керівників навчальних закладів, керівників відділів освіти м. Львова, інженерів господарських груп відділів освіти та заступників директорів навчальних закладів з господарської діяльності.

Перевіркою охоплено 132 загальноосвітні навчальні заклади комунальної та приватної власності, а також 95 дошкільних навчальних закладів.

З 13 по 15 серпня проведено огляд ЗНЗ та ДНЗ Львова. До деяких закладів виникли зауваження стосовно готовності до нового навчального року. Після цього 18 - 19 серпня було проведено повторний огляд цих установ.

Слід зазначити, що навчальними закладами із залученням батьківських громад здійснено достатньо багато робіт до початку навчального року: проведено поточні ремонти приміщень, частково замінено вікна, оновлено меблі тощо.

Відтак, школи та садки Львова готові до 2014/15 навчального року»,- зазначили в управлінні освіти ЛМР.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: