Підопічні терцентру побували на фестивалі поезії та прози «Голос Дзвона»

Вже стало доброю традицією щотижня організовувати цікаві, пізнавальні заходи для самотніх людей похилого віку, які перебувають на обслуговуванні у Львівському міському територіальному центрі соціального обслуговування пенсіонерів та одиноких непрацездатних громадян. Минулої п’ятниці, 22 серпня, літні мешканці мали нагоду відвідати фестиваль поезії та прози «Голос Дзвона», повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Захід проводився в рамках проекту «Нехай лунає «Дзвін», який спрямований на відродження популярності та порятунок видання.

В часі проведення заходу дідусі та бабусі дізналися, що зараз літературно-мистецький журнал «Дзвін» потребує допомоги всіх небайдужих до мистецтва людей. За 75-річну історію друку «Дзвін», котрий завжди був душею Галичини, зумів стати стійкою платформою для багатьох відомих митців слова. На його сторінках уперше були опубліковані твори золотого фонду української літератури – Михайла Стельмаха, Григорія Тютюнника, Павла Загребельного.

«Наші підопічні проявляють велике бажання долучатись до культурних акцій, які ми організовуємо для них. А їхнє бажання до участі є нашим чи не основним мотиваційним моментом продовжувати й надалі працювати в напрямі культурного збагачення всіх категорій громадян, які цього бажають», - розповіла культорганізатор Львівського міського територіального центру Віра Костецька.

Охочі брати участь у заходах дозвілля Львівського міського територіального центру можуть звертатися у відділення соціально-побутової реабілітації за тел.: 233-10-49, а також за тел.: 238-32-74.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: