У Львові пікетуватимуть обласне ДАІ

27 серпня(середа) 2014 року о 11:30 Громадська організація «Ідея Нації» проведе пікет УДАІ ГУМВСУ Львівської області під назвою: «Народна люстрація».

Місце проведення:  м. Львів, вул. Перфецького, 19.

Мета акції: звільнення т.в.о. УДАІ ГУМВСУ Львівської області Олександра Хутняка.

Організатор: Громадська організація "Ідея Нації

Учасники: громадські активісти, мешканці Львівської області.

На акції буде показане відео як 19 лютого 2014 року під час Революції Гідності біля м. Шепетівки ДАІ Хмельницької області під керівництвом Олександр Хутняка перекривала рух транспорту, який їхав на Майдан. Також на акції будуть використовуватись транспаранти, шини та фарєа, а також буде оголошено про результати опитування, яке провела ГО «Ідея Нації» серед водіїв Львівської області.

Коментар:
Громадська організація «Ідея Нації» продовжує проведення акції «Народна люстрація». Нашою вимогою є звільнення з посади УДАІ ГУМВСУ Львівської області т.в.о. Олександра Хутняка, який очолював ДАІ Хмельниччини та виконував злочинні накази Янукавича та Захарченка. Розуміючи, що ДАІ при режимові Януковича діяла як репресивний апарат, який здійснював репресії під час подій на Майдані для громадян України у виявленні своїх політичних та громадських позицій - ГО «Ідея Нації» як в знак протесту щодо кадрових призначень у Львівській області проводить акції протесту «Народна люстрація».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: