Львівські співробітники ДАІ привезли у зону АТО допомогу від підприємців (фото)

Співробітники Державної автоінспекції у Львівській області здійснили ротацію своїх колег, які несли службу у зоні АТО Донецької і Луганської областей.

По прибутті на Схід львівські працівники ДАІ передали колегам, які несуть бойове чергування, продукти від підприємців Привокзального ринку. Про це повідомляє Вільна профспілка «Привокзальний ринок».

Як тільки надійшла інформація про плановану поїздку на Схід, ми вирішили допомогти нашим правоохоронцям, які зараз перебувають у зоні бойових дій, - розповів заступник голови профспілки «Привокзальний ринок» Степан Досяк. – Буквально за декілька годин підприємці ринку зібрали і передали найбільш необхідні нашим військовим продукти.

Проводжати працівників ДАІ у Львові пришли родичі, дружини і діти працівників ДАІ. Очолив поїздку на Схід старший інспектор з особливих доручень Богдан Мицак.

- Будемо змінювати своїх людей, які зараз несуть службу у зоні АТО, - розповів Богдан Мицак. – На сьогоднішній день всі наші хлопці забезпечені захистом: є бронежилети, автомати і патрони. Ми готові їхати і жодних проблем немає. Ви знаєте, яка ситуація у державі, потрібно допомагати і забезпечувати порядок. Наші колеги, яких ми заміняємо, відпрацьовували нічне місто, несли службу на блок-постах, супроводжували привіз-відвіз гуманітарної допомоги.

20140826_123137

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: