На місце скандальної забудови у Парку культури прийшли невідомі особи, які захищали забудовника (фото, відео)

6 грудня о 15 годині активісти ГО «За Європейський Львів» принесли шини до скандальної забудови на вул. Лижв’ярській, 42. 

Про це повідомив кореспондент Дивись. Інфо.

Активісти наголошують, що згідно із публікаціями у ЗМІ, у Парку культури у Львові будівництво проводить дружина екс-члена фракції Партії регіонів у Львівській обласній раді, заступника голови спостережної ради ПАТ «Оксі Банк» Олега Баляша Оксана Баляш, проте, на переконання активістів, таке будівництво є незаконним.

IMG_0958 IMG_0960

У соціальній мережі активісти повідомили, що на місці їх «одразу зустріли близько 15 "тітушок", які заявили, що знайомі із Баляшом більше 20 років, а тому просять питати у влади, чому вона дозволила будівництво у парковій зоні, а не у забудовника, який це будівництво проводить...».

У результаті довгої дискусії активісти забрали шини та домовились про те, що «невідомі особи», які відстоюють інтереси Олега Баляша, присенуть усі документи на будівництво о 16 годині у понеділок, 8 грудня, до пам’ятника Тарасу Шевченку у Львові.

Організатор акції Тарас Стогул також наголосив, що впродовж двох хвилин не зміг викликати наряд міліції на місце події, оскільки за номером телефону 102 просто ніхто не відповідав…

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: