Харабара ніколи не був моїм водієм, - Голомша (відео)

Степан Харабара ніколи не працював у органах прокуратури і ніколи не був моїм водієм.

Про це у інтерв’ю Дивись. Інфо заявив екс-перший заступник Генерального прокурора України Микола Голомша.

Голомша розповів, що під час Революції Гідності Степан Харабара перебував у Києві на Майдані та ночував у КМДА.

«Був чорний, як негр… Разом зі мною був присутній на Майдані, коли атакували Майдан, допомагав політичним силам, які тоді звертались і це може підтвердити Віктор Швець, він «піднімав» мене, а я піднімав Харабару і той допомагав активістам та людям виїхати на Майдан зі Львова та з Дрогобича. Коли стояло питання про призначення, то я говорив, що ця людина була на Майдані і я маю про нього хорошу думку. Такі люди повинні бути при владі і приймати участь у державному управлінні, оскільки у них є совість», - зазначив Микола Голомша.

Нагадаємо, свого часу представники ГО "Дорожнiй контроль" заявили, що вважають суперечливим призначення начальником управлiння Державтоiнспекцiї Львiвщини Степана Харабару.

"Це суперечить принципам, якi задекларував Аваков, адже спершу повиннi призначати начальника обласного управлiння МВС, i вже вiн мав би висунути кандидатуру нового керiвника обласної ДАI", -- каже Сергiй Круглов, представник ГО "Дорожнiй контроль", пише газета «Експрес».

Тому-то активiст вважає, що нового очiльника обласної ДАI призначили за грошi. Кар'єра нового очiльника обласної ДАI викликає не менше зауважень, нiж його статки. "Свого часу вiн був водiєм нинiшнього заступника генпрокурора Миколи Голомшi. Вiдтодi й почалося його сходження щаблями кар'єри. Протягом лише року вiн дiстав кiлька звань i став начальником обласної ДАI", -- нагадує пан Круглов.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: