34 дитини-сироти отримають подарунки від Святого Миколая

За два тижні більше 40 львів'ян долучилось до акції «Святий Миколай – допоможемо разом». Це означає, що 34 вихованці із інтернатів «Добре серце» (с. Новий Милятин) та «Вишенька» (с. Жовтанці) отримають подарунки від Святого Миколая. Однак, організатори акції наголошують, що більше дітей чекають на святкове чудо, повідомили у прес-службі ЛМР.

До дня Святого Миколая товариство допомоги «Свербивус» організувало акцію «Святий Миколай – допоможемо разом», мета якої – допомогти дітям із сиротинців в селах Новий Милятин та Жовтанці силами пересічних львів'ян. Для цього було використано портал «Хочу/Можу».

«Суть проста: діти, яким потрібна допомога, залишають свої листи на сайті, а львів'яни, які бажають допомогти, беруть їх до виконання. До дня Святого Миколая дуже багато людей долучається до допомоги вихованцям дитячих будинків. Однак, ми закликаємо робити це і після того, як завершаться новорічні свята. Адже поки в країні триває напружена ситуація, догляд за незахищеними верствами населення лягає на плечі небайдужих», - розповіли представники товариства допомоги «Свербивус».

Взяти листа і виконати дитяче бажання можна за посиланням http://sverbyvus.org.ua/ua/can/.

Долучитись до акції «Святий Миколай – допоможемо разом» та дізнатись більше інформації можна за телефоном 050-373-15-96 та у групі «Свербивус» в соціальних мережах www.facebook.com/sverbyvus.org.ua та http://vk.com/club77550281.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: