На площі Ринок можна буде придбати трохи добра

13 грудня під час офіційного відкриття Різдвяного ярмарку традиційно відкриється «Крамничка добра» на площі Ринок в хатинці №5, повідомили у прес-службі ЛМР.

«Крамничка добра» - благодійна ініціатива молодіжних церковних спільнот, громадських організацій та дитячих гуртків. Виручені кошти за вироби ручної роботи скеровуються на підтримку соціальної діяльності молодіжним спільнотам та дитячим клубам.

«Кожен охочий зможе придбати новорічні та різдвяні подарунки для своїх близьких людей, при цьому зробивши внесок у розвиток соціальної сфери міста – підтримати соціальну діяльність молодіжних спільнот та дитячих клубів» ,- розповіла Уляна Стадник, заступник начальника управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР.

Окрім традиційного різдвяного краму, у Крамничці добра можна придбати україномовні пазли «Різдво»; дитячі книжки з колядками; різдвяні бази для новорічних іграшок та шопки, які можна розфарбовувати спільно всією родиною та ін.

«Така кампанія дозволяє молодіжним організаціям самостійно заробити кошти для своєї діяльності і закупити найнеобхідніші матеріали для нових заходів та акцій. Більшість виробів виготовляються вручну, з надзвичайною любов’ю та теплом», - зазначив Тарас Косар, координатор проекту «Крамниця добра».

Для популяризації крамнички та заклику гостей до придбання товарів ручної роботи, організатори запланували проведення різноманітних майстер-класів для діток, спільну коляду та інші активності.

Детальнішу інформацію можна дізнатися на сайті http://shop-of-goodness.com/

Контактна особа – Тарас Косар, тел. 097 473 27 82.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: