Соціальні фахівці ознайомили відвідувачів дитячої бібліотеки з їх правами та обов’язками (фото)

У понеділок, 8 грудня, фахівці із соціальної роботи Личаківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провели тренінг «Права та обов’язки дітей» для відвідувачів дитячої бібліотеки № 9 за адресою: м. Львів, вул. Личаківська, 189, повідомили у прес-службі ЛМР.

Під час заходу соціальні працівники розповіли дітям віком 10-13 років про проблеми, причини, ознаки насильницької поведінки, яку можуть проявляти до них у сім’ї чи в школі. Окрім цього, організатори ознайомили працівників бібліотеки із законодавством України щодо попередження насильства в сім’ї.

«Враховуючи низку чинників, зокрема вразливість та необізнаність дітей, сьогодні проблема насильства в сім’ї дуже гостро стоїть саме серед неповнолітніх. Потрібно, щоб дитина розуміла, що насильство – це не лише побиття, а й образи, лайка, приниження. Окрім цього, важливо, щоб діти та молодь могли розрізнити, побачити такі прояви щодо себе та інших людей. Так фахівці оберігають дітей від відхилень у поведінці, які характерні для потенційного правопорушника, агресора або жертви»,- зазначила Ольга Веріжнікова, фахівець із соціальної роботи ІІ-ї категорії Личаківського району Львівського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

soc

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: