У Львові презентували пропозиції на впровадження е-квитка (відео)

За оцінкою Олега Синютки, презентації, які відбулись сьогодні, є значно сильнішими за попередні

Сьогодні, 18 грудня, під головуванням першого заступника Львівського міського голови Олега Синютки відбулась презентація ще трьох пропозицій компаній, що подали документи на конкурс щодо впровадження оптимальної моделі електронного квитка у громадському транспорті міста Львова

Про це повідомив кореспондент Дивись. Інфо.

Свої пропозиції презентували представники компанії ТОВ «СофтСерв – Муніципальні технології» (Львів), підприємство «Візор-21» із міста Луцька та ТОВ «Українська платіжна система» (торговельна марка «EasyPay”).

ТОВ «СофтСерв – Муніципальні технології» (Львів) пропонує встановити на транспортних засобах три типи валідаторів, а водія - забезпечити можливістю продавати разові квитки як за готівку, так і безготівково. Компанія також пропонує можливість розраховуватись банківською карткою через валідатор.

Компанія також пропонує на початкову етапі виготовити 500 тисяч безконтактних карток, у тому числі і для студентів та пенсіонерів, а також так звані іменні картки із фотографією пасажира.

Орієнтовна вартість впровадження системи становить 89 мільйонів гривень. У компанії переконані, що насправді цей проект не є настільки дорогим, щоб міська рада не могла самостійно його профінансувати.

Особливістю проекту є те, що компанія пропонує розбити проект на два етапи і на першому з них впровадити його повністю на ЛКП «Львівелектротранс», після чого відкорегувати систему, навчити львів’ян і за рік запустити на усіх перевізників.

Презентацію дивіться у відео Дивись. Інфо

Луцьке підприємство «Візор-21» під час презентації наголосило, що виступає за впровадження системи у три етапи. Представник компанії розповів про те, як працює система GPS у Луцьку і наголосив, що, на його думку, перш, ніж впроваджувати електронний квиток у транспорті Львова, спочатку потрібно у цьому транспорті навести порядок, зокрема із контролем за обігом пасажирів, за дотриманням графіків руху тощо.

Екс-начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР, представник приватного перевізника зазначив, що фактично два етапи цієї пропозиції у Львові уже і так реалізуються, тож не вартує робити наголосу на впровадження системи GPS у Львові.

Зазначимо, що система ще не працює у Луцьку, хоча представник компанії обіцяє, що цей процес впровадження почнеться уже із початку наступного року

Презентацію дивіться у відео Дивись Інфо

Представники ТОВ «Українська платіжна система» (торговельна марка «EasyPay”) розпочали свою презентацію із демонстрації технологічного рішення й наголосили, що пропозиція рівноцінно враховує як інтереси міста, так і інтереси звичайних користувачів послуг. Загалом представники компанії представили не лише технологічне, а й конкретне організаційне та юридично-фінансове бачення реалізації проекту у Львові

Представники компанії привезли на презентацію увесь комплекс терміналів. Вартує відзначити, що представники компанії також передбачили спеціальні прилади для контролерів, які дозволяють перевіряти оплату проїзду безпосередньо у салоні.

Також представники компанії привезли спеціальний термінал, який продає картки, а також (!) видає решту, яку, за бажанням, можна покласти і на електронний гаманець картки. Банкомат також передбачає можливість і розрахунку банківською карткою, а також через мобільний телефон. Передбачено, що термінал також може видавати решту навіть у копійках.

У компанії наголошують, що є піонерами та лідерами у інноваційних впровадженнях та пропонують найбільш сучасні технічні і технологічні рішення для впровадження е-квитка у Львові. Додають: 12 місяців – навіть більше, ніж достатньо для впровадження системи у Львові.

Презентацію дивіться у відео Дивись Інфо

Перший заступник Львівського міського голови Олег Синютка на завершення засідання робочої групи наголосив, що презентації, які відбулись сьогодні, є значно сильнішими, ніж попередні й додав, що ці три компанії можна вважати лідерами та такими, які мають право на те, щоб увійти на ринок міста

Олег Довганик

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: