Кадрові питання ЛОДА вирішать у січні

Основні кадрові питання у Львівській обласній державній адміністрації будуть вирішені до кінця січня, в тому числі і щодо заступників голови. Про це повідомив голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка під час апаратної наради 5 січня з керівниками структурних підрозділів, повідомили Дивись. Інфо у прес-службі Львівської ОДА.

"Окрім того, шляхом реорганізації ми спробуємо створити модель оптимальної структури ОДА щоб підрозділи не дублювати завдань одне одного", — наголосив Олег Синютка. Він зауважив, що обов’язково буде враховано вимоги законодавства про скорочення штату апарату на 20% та 10 % обмеження у витратах на оплату праці.

При цьому очільник області акцентував увагу на системній підготовці кадрів у державній службі. “Станом на сьогодні ми маємо брак кадрового потенціалу у держслужбі, тому необхідно активно залучати на стажування в обласну та у районні державні адміністрації молодих людей, які би у перспективі були гідною зміною для нинішніх працівників”, — зазначив О. Синютка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: