Залізничники Львівської магістралі перемогли у Спартакіаді профспілок Львівщини

Львівська обласна організація профспілок залізничного транспорту посіла перше місце за підсумками ХХV Спартакіади серед команд обласних організацій профспілок Львівщини 2014 року, повідомила прес-служба Львівської залізниці.

Під час Спартакіади учасники визначали кращих у шести видах спорту: настільному тенісі, шахах, шашках, міні-футболі, легкоатлетичному кросі та боулінгу. Команда залізничників здобула перше місце у змаганні з міні-футболу та друге – на шаховому турнірі, а у підсумку отримала першість і у загальнокомандному заліку.

Президія Львівської обласної організації фізкультурно-спортивного товариства «Україна» особливо відзначила ефективну роботу голови дорожнього комітету профспілки Львівської залізниці Андрія Сенишина, який докладає усіх зусиль, аби залучити до спорту та здорового способу життя усіх працівників магістралі.

Додамо, у Спартакіаді, яка тривала з травня по листопад 2014 року, брали участь 11 команд: збірні профспілкових організацій залізничного транспорту, нафтогазової промисловості, агропромислового комплексу, працівників культури, совіти і науки та інші. Змагання проводила Львівська обласна організація фізкультурно-спортивного товариства «Україна».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: