Працівники Державтоінспекції Львівщини вирушили у зону АТО (фото)

Сьогодні,6 січня, у зону проведення антитерористичної операції вирушили ще п’ятнадцятеро працівників Державтоінспекції Львівщини. Вартові доріг замінять на посту свої колег, які вже місяць несуть службу на сході країни.

Перед виїздом до правоохоронців звернувся із настановами заступник начальника Головного управління міліції Львівщини, полковник Сергій Маруняк. Він зазначив, що працівники Державтоінспекції одними з перших вирушили у зону проведення антитерористичної операції і завжди достойно виконували покладені на них завдання.

«Серед тих, хто їде сьогодні на схід, - справжні патріоти, які вболівають за єдність держави», - наголосив полковник міліції Сергій Маруняк.

Він побажав правоохоронцям гідно виконати свої обов’язки та неодмінно повернутися додому живими і здоровими.

Керівник Державтоінспекції Львівщини, полковник міліції Олександр Хутняк відзначив, що працівники ДАІ області вже вшосте вирушають у зону АТО. На сході країни правоохоронці виконують покладені на них завдання, зокрема, патрулюють на блок-постах, забезпечують супроводження вантажів та стежать за безпекою дорожнього руху.

Проводжати правоохоронців прийшли їхні рідні, друзі та колеги. Вони побажали хлопцям витримки, мужності, удачі, Божої ласки та щоби Ангел-Охоронець оберігав їх від усіх небезпек!

 добровольці_1 добровольці_3 добровольці_4

Прес-служба управління ДАІ у Львівській області

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: