Центром Львова пройде хода звіздарів

У Львові у другий день Різдвяних свят, 8 грудня, центром міста пройде хода звіздарів в раках фестивалю «Спалах Різдвяної звізди», повідомили у прес-службі ЛМР.

Загалом фестиваль «Спалах Різдвяної звізди» триватиме 7-8 січня 2015 року. Традиційне вертепне дійство на Різдво у Львові розпочинається у Музеї народної архітектури та побуту. Тут кожен відвідувач може потрапити в атмосферу давнього села, де хатки сповнені сімейним затишком, де звучить дзвінка коляда у сяйві різдвяних звізд.

7 січня у рамках фестивалю у Музеї народної архітектури і побуту «Шевченківський гай» відбуватиметься програма «У родинному колі». Охочих запрошують стати учасниками різдвяного дійства, долучитися до продовження традицій і відсвяткувати Різдво у «Шевченківському гаю». На відвідувачів чекають колядування творчих колективів міста, виступи вертепів, представлення українських Різдвяних звізд, зимові ігри, конкурси, та для всіх любителів снігу – гірка для катання на санчатах та ковзанка, українські забави та традиційні народні танці, смачні пампухи та теплий чай від господаря та господині. 8 січня відбуватиметься святкова хода звіздарів, колядників, учасників вертепного дійства вулицями старого міста.

8 січня традиційно відбудеться «Святкова хода звіздарів» центральними вулицями Львова. Хода пройде площею Ринок і завершиться на ярмарковій площі біля Оперного театру. А на сцені біля Опери діятиме різдвяна програма – колядування від фольклорних колективів міста, виступи вертепів, естрадних виконавців, презентація звізд від майстрів, нагородження звіздарів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: