Садовий висловив співчуття французам

Громада Львова висловлює співчуття мешканцям Франції через терористичний напад на редакцію Charlie Hebdo та низку терактів. Лист-співчуття міський голова Львова Андрій Садовий скерував Надзвичайному та Повноважному Послу Франції в Україні, повідомили у ЛМР.

«Від імені Львівської міської ради прошу прийняти співчуття та вираз найбільшої солідарності з Вами та всім французьким народом з приводу нещодавніх трагічних подій у Парижі та у всій Франції.

Терористичний напад на редакцію Charlie Hebdo та низка терактів у Франції – це посягання не тільки на свободу слова та вираження, але й на безцінне людське життя. Ці трагічні події на довго залишать шрам у серцях французів та всіх європейців.

Ціла Україна оплакує жертв терористичних атак та у цей тяжкий час є разом з Вами, оскільки сама переживає особливо трагічні моменти у своїй історії. Тому маю надію, що ці події об’єднають цілу Європу та європейських лідерів у боротьбі з загрозою тероризму», - зазначено у листі міського голови Львова Андрія Садового.

Scan10001

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: