Штаб АТО: В Донецькому аеропорту ситуацію стабілізовано

В Донецькому аеропорту ситуація стабілізована.

Про це повідомляє прес-центр АТО.

"Зранку противник розпочав обстріл з озброєння танків нового терміналу, який перебуває під контролем українських військових. Вогонь вели два танки та артилерія. В результаті наданої захисникам аеропорту вогневої підтримки ситуація стабілізована", - сказано в повідомленні.

Крім того, в прес-центрі повідомили про подробиці  руйнування диспетчерської вежі.

"Сьогодні в донецькому аеропорту відбулось чергове загострення обстановки. Вночі летовище піддавалось обстрілу з реактивних систем "Град". Внаслідок обстрілів відбулось руйнування диспетчерської вежі".

В прес-центрі також повідомили, що лише з 6 до 14 години вівторка незаконні збройні формування уже 42 рази обстріляли позиції наших військових. Як і раніше, бандформування відкривають вогонь з важкого озброєння.

Районами найбільшого загострення є донецький аеропорт та найближчі до нього населені пункти, а також передній край на Дебальцевському напрямку.

У районі донецького летовища під обстріли терористів потрапили населені пункти Піски, Авдіївка, Опитне, Тоненьке, Мар’їнка, Гранітне, а також сам аеропорт. Тут бойовики застосовували міномети, танки, протитанкові керовані ракети та важку артилерію.

На дебальцівському напрямку відбулося 2 бойових зіткнення: поблизу Нікішино та Орлово-Іванівки. Окрім того, незаконні збройні формування обстрілювали з важкого озброєння населені пункти Орлово-Іванівка, Редкодуб, Нікішино, Каменка, околиці Ольховатки.

Населені пункти Тоненьке, Гранітне Опитне, Заря та Новокалинове були обстріляні бойовиками із РСЗВ БМ-21 "Град".

Під обстрілами бойовиків гинуть мирні громадяни. Об 11.10 терористи обстріляли населений пункт Малоорлівка. 7 мін впали на житлові будинки. Внаслідок обстрілу загинув місцевий житель

Наші військові не втрачають контролю над своїми позиціями та адекватно реагують на виклики.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: