Сьогодні у Львівській опері сольний концерт Оксани Мухи

Сьогодні, 13 січня, у Львівській опері зі своїм першим сольним концертом «Різдво в Опері» виступить співачка Оксана Муха, яка підготувала сюрприз для своїх шанувальників – презентацію нового альбому «Колядки та щедрівки», а також цікавих гостей колядників.

Про це Дивись.info повідомили у прес-службі ЛМР.

«Маю велику радість подарувати вам дуже особливу, дуже дорогу мені колядку. Записали її разом з чудовим співаком Петром Радейком. Впевнена, що вона вам припаде до душі. Тішуся, що в цей день також виступатиму зі своїми добрими друзями: талановитим скрипалем Олександром Божиком та Заслуженою академічною капелою «Трембіта». Запрошую на мій перший сольний концерт у Львівську оперу», – зазначила Оксана Муха.

Організатори зазначають, що під час концерту буде здійснюватися збір коштів на потреби Буківського та Роздільського дитячих будинків-інтернатів. Організатори запрошують усіх долучитися до цієї доброї справи.

«Оксана Муха є добрим другом для діток цих будинків-інтернатів, адже вже неодноразово відвідувала їх у рамках програм благодійного товариства «Відкриваємо серця» та продовжує усіляко допомагати за будь-якої нагоди», - розповіли організатори.

Квитки можна придбати в касах Оперного театру та за тел. 235-77-88, 050-317-06-17.

Організатори: компанія «ДікАрт».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: