Впродовж 2014 року у Львові було демонтовано більше 2 тис. рекламних засобів

Протягом минулого року у Львові було демонтовано 2231 самовільно встановлену конструкцію. КП «Адміністративно-технічне управління» стежить, аби зовнішня реклама та вивіски у Львові розміщувалися на законних підставах. А саме на підставі дозволу, виданого виконавчим комітетом Львівської міської ради, якщо це реклама, або ж на підставі погодженого проекту, якщо це вивіска. Конструкція, встановлена без належно оформлених документів, підлягає демонтажу, повідомили у прес-службі ЛМР.

«Насамперед, ми спонукаємо суб’єктів господарювання узаконити свою конструкцію, йдемо їм назустріч, даючи час і можливість оформити дозвільні документи і вести свою діяльність у правовому полі. Якщо вони не використовують такої можливості, то їхні самовільно встановлені засоби зовнішньої реклами і вивіски підлягають демонтажу», - розповідає директор КП «Адміністративно-технічне управління» Тарас Вітик.

Крім того, у нашому місті й надалі працює робоча група, яка розглядає заявки на отримання дозволів для розміщення зовнішньої реклами та погодження проектів вивісок. Протягом 2014 року вона провела 41 засідання, розглянувши 2051 заявку. В результаті, суб’єктам господарювання було погоджено 620 проектів на встановлення вивісок у м. Львові. Також виконком ЛМР прийняв рішення про видачу 114 дозволів на розміщення зовнішньої реклами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: