У понеділок у зв’язку з освяченням води центром не курсуватимуть трамваї

У день свята Богоявлення Господнього на площі Ринок відбудеться загальноміське освячення води. Тож з 13.20 до 14.30 год. буде обмежений рух електротранспорту на Пл. Ринок, повідомила прес-служба ЛМР.

Урочисте святкування Богоявлення у понеділок, 19 січня, на площі Ринок о 13.00 год. розпочне виконанням різдвяних коляд хоровий колектив «Орфей». О 13.30 год. відбудеться загальноміський молебень за участю духовенства різних християнських конфесій міста. Цього року, відповідно до графіку, чин освячення води очолить Високопреосвященний владика Димитрій, Митрополит Львівський і Сокальський Української Православної Церкви Київського Патріархату.

Традиційно у Львові освячення води звершується за участю представників Української Греко-Католицької Церкви, Української Православної Церкви Київського Патріархату, Української Автокефальної Православної Церкви, Української Православної Церкви, Вірменської Апостольської Церкви та Римо-Католицької Церкви.

«Від початку Євромайдану та впродовж усього минулого року християнські Церкви у нашому місті активно співпрацювали між собою для подолання труднощів та допомоги тим, хто потребує, зокрема українським військовим та переселенцям із зони АТО. Разом молилися за мир в Україні під час екуменічних молебнів. Тож традиційне спільне освячення води на Богоявлення у Львові стане ще одним виявом духовної єдності представників різних конфесій нашого міста», - зазначили в управлінні внутрішньої політики ЛМР.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: