У Львові відбулось загальноміське освячення води

Сьогодні, у день свята Богоявлення Господнього, на площі Ринок відбулось загальноміське освячення води. Загальноміський молебень відбувся за участю духовенства різних християнських конфесій міста. Цього року, відповідно до графіку, чин освячення води очолив Високопреосвященний владика Димитрій, Митрополит Львівський і Сокальський Української Православної Церкви Київського Патріархату, повідомили у прес-службі ЛМР.

Традиційно, у Львові освячення води звершувалось за участю представників Української Греко-Католицької Церкви, Української Православної Церкви Київського Патріархату, Української Автокефальної Православної Церкви, Української Православної Церкви, Вірменської Апостольської Церкви та Римо-Католицької Церкви.

«Я дякую, що так чисельно усі прийшли. Води вистарчить усім. Ми будемо мати ще сьогодні особливе прохання до усіх отців. Ми мали важку, напружену працю – приймали бюджет міста. Бюджет прийняли, то і вчителі, і медики будуть зі зарплатою. Але дуже важко йшла робота. Прошу отців, щоб прийшли і покропили по усіх кабінетах, сесійну залу. Дякую усім. Бажаю, щоб усі були багаті, здорові та щасливі. Христос хрещається!», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Довідка

Об’єм чану, в якому освячували воду, становить 2 тис літрів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: