22 січня у Львові молитимуться за першими загиблими Героями Небесної сотні

22 січня о 9:00 год, у День Соборності України, в Гарнізонному храмі св. ап. Петра і Павла (вул. Театральна, 11) відбудеться заупокійна молитва за першими загиблими Героями Небесної сотні – Юрієм Вербицьким, Сергієм Нігояном та Сергієм Жизневськи, повідомили у прес-службі ЛМР

У молитві візьмуть участь громадські активісти, представники місцевої влади, вірменської громади та білоруської громади, родичі загиблих.

Нагадаємо, в ці дні саме рік тому на Майдані в Києві відбулись перші вбивства активістів Революції Гідності, котрі стали першими Героями Небесної сотні. Юрій Вербицький – науковець зі Львова, викрадений у Києві 21 січня, помер від катувань; Сергій Нігоян – 20-ти річний вірменин з Дніпропетровщини, який був охоронцем Євромайдану в Києві, вбитий під час подій біля стадіону «Динамо» 22 січня; Сергій Жизневський – білоруський активіст Євромайдану та журналіст, член Самооборони Майдану, загинув також 22 січня на вул. Грушевського у Києві.

Управління внутрішньої політики Львівської міської ради закликає усіх небайдужих долучитись до спільної молитви та вшанування пам’ять перших Героїв Небесної.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: