7 млн грн на Львів-ТБ – піарбенкет під час війни

Сьогодні, 20 січня, на сесії Львівської обласної ради депутати розглядають проект головного фінансового документа області на 2015 рік. При цьому всім відомо, що цьогорічний бюджет області є дуже складним, і велика кількість обласних програм не будуть фінансуватися - через обмежений фінансовий ресурс. Але є речі, судячи з проекту бюджету, на які обласні обранці завжди знаходять кошти. Ба більше, на деякі з них грошей знаходять більше ніж планувалося.

Така ситуація склалася із славнозвісним комунальним телебаченням «Львів-ТБ». У Регіональній програмі сприяння розвитку інформаційного простору та громадянського суспільства, яка була затверджена торік на 5 років, на 2015 рік для фінансової підтримки телекомпанії «Львів-ТБ» передбачена сума в розмірі 5 мільйонів гривень.

Здавалось б, достатня сума для належного функціонування цього ЗМІ. Але депутати вирішили інакше. Спочатку народні обранці вирішили закласти в проекті бюджету області на 785 тисяч гривень більше на діяльність комунального телебачення, а сьогодні в проекті бюджету області ця сума зросла ще 1 мільйон 100 тисяч гривень.

Отже, загалом на фінансування комунального телебачення депутати планують витратити з кишень місцевих платників податків майже 7 мільйонів гривень. Це 7 мільйонів гривень на телебачення, яке годі знайти на якомусь із супутників, хіба що в мережі Інтернет.

Що ж, мабуть, загроза наближення майбутніх виборів до місцевих рад та бажання постійної наживи є більш важливим для наших обласних обранців, ніж усвідомлення того, що наша держава перебуває у стані фактичної війни.

Галінфо

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: