Депутати закликають керівництво держави націоналізувати Львівський автобусний завод

На першому пленарному засіданні ХХХІІІ сесії Львівської обласної ради депутати ухвалили звернення до Президента України, Кабінету Міністрів України, Генерального прокурора України, Фонду державного майна України щодо націоналізації Львівського автобусного заводу.

Відповідне звернення озвучив депутат обласної ради Олег Рісний. У зверненні, зокрема, йдеться: «Львівська обласна рада кількаразово зверталася до Президента України, Верховної Ради України, Генерального прокурора України, Кабінету Міністрів України та Фонду державного майна України щодо повернення ВАТ «Львівський автобусний завод» у державну власність. Повторно порушуємо це питання, оскільки попередня влада не була зацікавлена в його вирішенні».

Після наведеної у зверненні інформаційної довідки щодо процедури приватизації заводу, депутати просять керівництво держави переглянути ситуацію із законністю проведення Фондом державного майна України процедури приватизації ВАТ «Львівський автобусний завод», а також перевірити законність дій судових органів і органів прокуратури, вжити дієвих та ефективних заходів щодо повернення цього заводу, а також інших подібних підприємств Львівщини, що були незаконно приватизованими, у державну власність.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: