Синютка подякував депутатам облради за прийняття бюджету

Під час розгляду питання про бюджет Львівської області на 2015 рік на сесії облради голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка наголосив, що обласний бюджет на 2015 рік, по-перше, став суттєво меншим, а по-друге, достатньо ризикованим, повідомила прес-служба ЛОДА

Нагадаємо, що у проекті обласного бюджету значно скорочено кількість податків, зборів і платежів, що формують дохідну частину місцевих бюджетів, а також змінено нормативи зарахування окремих видів доходів і порядок адміністрування деяких податків і платежів.

Керівник області також зазначив, що, враховуючи нові законодавчі зміни, з точки зору децентралізації і можливостей обласний бюджет суттєво втратив.

«Нам не слід очікувати, що при перегляді бюджету щось суттєво зміниться. Тому треба зрозуміти реалії 2015 року і виходити з тієї ситуації, яка є. Адже ми відповідальні не лише за обласний центр і великі міста, а й цілий ряд інших територій Львівщини», - резюмував Олег Синютка.

Після голосування голова Львівської ОДА Олег Синютка звернувся до депутатів з пропозицію долучитися до обговорення переліку об’єктів, які ЛОДА подаватиме на фінансування з державного регіонального фонду, а також до затвердження переліку доріг, ремонт яких планують провести у 2015 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: