Синютка пообіцяв дослухатись до думки місцевих громад щодо призначення голів РДА

15 січня відбулася зустріч очільника Львівщини Олега Синютки із громадськістю Турківщини.

Під час зустрічі, яка проходила у Актовому залі Турківської районної ради, всі громадські організації Турківщини підтвердили підтримку кандидатури відомого на Турківщині громадського активіста Олександра Лабецького на посаду голови Турківської РДА. Лабецький О. М. коротко висловив свою позицію і основні пункти щодо роботи потенційного очільника району. Хоч і відчувалося хвилювання у його виступі, проте це було щиро.

Як відомо, минулого тижня практично всі громадські організації Турківщини висловили одностайну підтримку Олександру Лабецькому та надіслали відповідне звернення голові Львівської ОДА, пише сайт Турка - перлина Карпат

Крім того, нам вдалося сконтактувати із керівником найбільшої фракції Турківської районної ради ВО “Батьківщина” Мирославою Павлик. В телефонній розмові з автором цих рядків вона висловила однозначну підтримку Олександру Лабецькому. “Кращої кандидатури на посаду голови Турківської райдержадміністрації, аніж Олександр Лабецький на даний час – немає”, - заявила Павлик М. М.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ТУРКІВСЬКИЙ РАЙОН ОТРИМАВ ШАНС ДЛЯ РОЗВИТКУ

З поміж іншого, під час зустрічі Олег Синютка сказав, що отримував різні прохання від декількох людей, а також додав, що “свого кандидата на посаду голови Турківської РДА пропонував нардеп Андрій Лопушанський”. Така інформація викликала не лише здивування, але й відверте обурення серед присутніх! Адже це може означати, що насиджені турківські чиновники, побоюючись необхідних для району змін, намагаються пропхати лояльну до себе кандидатуру. В ситуації, що склалася, громадськість району справедливо хоче знати, чому ці кандидати – “коти в мішках” - влаштовують кулуарні домовленості таємно, соромлячись подивитися в очі людям, для яких вони так сильно хочуть працювати! Це свідчить про те, що замашки Януковича і далі сидять в головах багатьох чиновників, які не бажають нічого змінювати.

За результатами зустрічі, губернатор Олег Синютка заявив, що на власні очі побачив чисельну підтримку кандидатури О. Лабецького громадськістю району і додав, що прислухається до цієї думки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: