У Львові відбудеться підняття Державного прапора України і прапора НОК України

26 січня ц.р. з нагоди відкриття ХІІ зимового Європейського юнацького олімпійського фестивалю на майданчику Львівського училища фізичної культури (вул. Княгині Ольги, 1) відбудеться урочиста лінійка та церемонія підняття Державного прапора України і прапора НОК України, повідомила Дивись. Інфо Оксана Вацеба

Початок о 8 годині ранку.

Змагання за програмою ХІІ зимового Європейського юнацького олімпійського фестивалю розпочнуться в австрійському містечку Чаггунс у спортивному комплексі Montafon Nordic. Вперше змагання турніру прийматимуть одразу дві країни – Австрія та Ліхтенштейн. Зимовий фестиваль триватиме упродовж 25-30 січня 2015 року за участю понад 900 спортсменів віком 14-18 років. Юні спортсмени визначатимуть кращих у 8 видах спорту.

На ЄЮОФ-2015 збірну команду Україну представлятиме 21 спортсмен. Українці виступатимуть у 7 видах cпорту: біатлоні, гірських лижах, лижних гонках, сноубордингу, стрибках з трампліну, фігурному катанні та лижному двоборстві.

Львівщину на цих змаганнях представлятимуть учень Львівського училища фізичної культури гірськолижник Михайло Карпушин та першокурсниця Львівського державного університету фізичної культури лижниця Ольга Стефанишин.

Дізнатися детальнішу інформацію про кожного з українських юних олімпійців можна за посиланням: http://noc-ukr.org/olympic/euof/festival/vorarlberrg-liechtenstein-2015/team-ukraine/ .

Оперативні та ексклюзивні новини з місця змагань читайте на офіційному сайті НОК України та на сторінках НОК України/Олімпійська команда в соціальних мережах http://vk.com/olympicua, https://www.facebook.com/olympicua і https://plus.google.com/+OlympicUA/posts.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: