У Львові заговорили про посилення безпеки

Активісти Львівського Народного Руху України здійснили 23 січня 2015 року громадську перевірку стану найважливіших стратегічних об'єктів життєзабезпечення громади м. Львова.

Про це йдеться у заяві проводу Львівської міської організації Народного Руху України

В результаті перевірки відповідності стану охорони стратегічних об’єктів рухівці прийшли до наступного висновку:

Існуючий рівень охорони стратегічних об'єктів у м. Львові в умовах мирної політичної ситуації в Україні міг би бути  задовільним, але такий рівень охорони у час коли наша держава більше пів року перебуває у фактичному стані визвольної війни не можна вважати задовільним.

У зв’язку з цим та відповідно до доручення  голови Уряду України від 23.01.2015р.(Щодо посилення охорони стратегічних об’єктів країни http://www.kmu.gov.ua/control/publish/article?art_id=247892760) Львівська міська організація Народного Руху України вимагає від органів Львівської влади негайно встановити додаткові засоби (людського та технічного характеру) відповідного рівня захисту, щодо унеможливлення ворожого проникнення на територію всіх без винятку стратегічних об’єктів у м. Львові.

Львівський Рух пропонує в якості технічного ресурсу використати камери відео спостереження закуплені державою для виборчої компанії 2012 року.

Р.S. Зважаючи на секретність дислокації перевірених об’єктів Народний Рух не подає до цього звернення жодних світлин та деталей виявлених недоліків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: