На Львівщині зійшов з колії вантажний потяг з залізною рудою

25 січня о 06:35 поблизу села Лавочне у Сколівському районі Львівської області зійшли з рейок 10 вагонів вантажного потяга, що перевозив залізну руду

Про це повідомляє Еспресо.TV

Поїзд складався із 48 вагонів.

10 із них зійшли з рейок, один перевернувся та розсипалася залізна руда. Втім, зі слів керівника прес-служби ДСНС Львівщини Віталія Туровцева, вона не становить небезпеки для навколишнього середовища. Станом на 13:00 на цій ділянці залізниці рух потягів ще не відновили.

Внаслідок аварії було зруйновано один залізничний стовп лінії електропередач та пошкоджено близько 100 м залізничної колії. Машиніст потяга не постраждав.

Наразі причину аварії ще не встановили. На місці події працює оперативна група під керівництвом начальника Головного управління ДСНС України у Львівській області Сергія Дмитровського. Також перебіг ситуації особисто контролює голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Потяг прямував із станції Вечірній Кут Дніпропетровської області до міста Чоп на Закарпатті. Рух поїздів організовано за резервним маршрутом через станції Дрогобич та Самбір.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: