Рух потягів через станцію Лавочне Сколівського району відновлять сьогодні з 19:00 год

За попередньою оцінкою відновлення руху через станцію Лавочне Сколівського району по непарній колії планується з 19:00 год. 25 січня. У повному обсязі рух потягів відновлять орієнтовно з 04:00 год. 26 січня. Про це повідомив директор департаменту  з питань цивільного захисту Львівської ОДА Олексій Титаренко, повідомили у прес-службі ЛОДА.

"Станом на 11:00 год. залізничні вагони, які залишились на залізничних рейках внаслідок аварії вантажного поїзду № 1609, переміщені до станцій Бескид Сколівського району (6 вагонів: 1-6) та станції Лавочне Сколівського району (32 вагони: 17 - 48). До місця аварії прибуло два  відбудовчі  поїзди зі станцій Стрий та Мукачеве. О 10:17 год. зі Львова також відправлено додатковий відбудовчий поїзд", - зазначив Олексій Титаренко.

Роботи з ліквідації наслідків аварії тривають.

Нагадаємо, 25 січня о 06:35 год. на виїзді зі ст. Лавочне Сколівського району (1,5 км. від станції в бік станції Чоп)  у вантажного поїзду № 1609 у складі 48 вагонів, який рухався зі станції Вечірній Кут Дніпровської залізниці до станції Чоп Львівської залізниці, зійшли з рейок 10 вагонів з залізною рудою. Про це інформує директор департаменту  з питань цивільного захисту Львівської ОДА Олексій Титаренко.

Внаслідок аварії рух потягів по ст. Лавочне тимчасово припинено (рух здійснюється в об’їзд через станції Дрогобич, Самбір). Потерпілих немає.

Для ліквідації аварії на місце події направлені два відбудовчих поїзда зі станцій Стрий та Мукачеве. На місці події працюють відповідні відновлювальні служби, силові структури та оперативна група обласної комісії з питань ТЕБ і НС. Причини події з’ясовуються.

Перебіг ситуації перебуває під особистим контролем голови ЛОДА.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: