У Львові збиратимуть гроші для поранених в Харкові

Сьогодні, 25 січня, у Львові на вулиці Стрийській відбудеться акція. Про це Дивись. Інфо повідомили організатори

Дивись. Інфо публікує анонс акції без внесення змін у реліз організаторів

"19 січня кривава дата спогадів. Перше протистояння у Львові, формація барикад і будування їх, щоб не випустити до Києва міліцію, беркут та ін. Ми тримали оборону до кінця не зважаючи на накази чинів у погонах розібрати барикади. Згадуються і декілька проривів і наглість деяких ментів, але з середини лютого на заклик СЛАВА УКРАЇНІ! міліція таки навчилася відповідати ГЕРОЯМ СЛАВА!

Більшість не хотіла завдяки нам забруднювати руки людською кров'ю на Майдані. Учора був на "барикадах". Стрийська-Рубчака. Для мене це борг честі, саме з барикад я 17 лютого поїхав на Київ захищати до кінця свою ідею, ідею нації. 26 лютого повернувся на барикади - не ті вже вони були. Мене жартома Володя Козак (це не прізвище, у нас були позивні) часом називав москаликом, на що я ображався.

Самооборонці виправили його сказавши: Ні, він охрещений боєм Харківський бандерівець. Для мене це була честь почути ці слова від галичанина! Нині все розібрано і лишилася на згадку лише спалена казарма. Хочете дізнатися, хто ж тримав оборону тоді у Львові? Галина Пагутяк (письменниця, лауреат Шевченківської премії) запропонувала зустрітися на "Бетонці" всім, хто був на барикадах і поговорити та обійти всі наші блок-пости. Я вирішив розширити нашу зустріч. Зробити щось на кшалт літературно-пам'ятного виступу просто неба. Тема віршів - барикади, Майдан.

Хто не пише, може читати чужі вірші. Окрім того з собов беру альманах "ВИКРАДЕННЯ ЕВРОПИ", в якому опубліковані твори про протистояння на барикадах і Майдані. Охочі можуть читати з книги будь-якого автора. Але це ще не все. Обов'язкові атрибути - чай, кава в термосах, бутерброди. Також запрошуються священники, меценати, які не давали нам померти з голоду, ті, хто нам давав "пальне" для бочок і загалом не байдужі люди. Ледь не забув. В рамках акції будуть повішені Кадиров і Ротата - охочі можуть заштрикати їх голками. Але не пошкодьте ляльок.

Розумію, що зла на них не вистачає, але най реальні дохнуть. Здохнуть ці, підтягнеться і решта! До речі, це не буде гріхом - Бог пробачить нам. Вони дітей убивають! Ще одне. Під час акції я збиратиму гроші на поранених в Харкові під час позавчорашньої сутички, або ви можете скористатися рахунком Укрсибанку No. якого 5169 3048 0209 5697 на Певко Лілія Іванівна (Харківський волонтер, перевірений друг).

Мене ви знаєте добре. Чуже не привласнюю. Тому по копійку перерахую Харківським волонтерам. Ніби то все 😉 п.с. Обіцяють на неділю сильний снігопад,
але температура нормальна. Тому розраховуємо на те, що нам доведеться вірші читати десь у кафе.

Якщо замовлятимемо хоч каву, нас терпітимуть 😉 п.с.2. Не забудьте лампадки чи свічки хоч декілька захопити. п.с.3. Глобальне попередження для всіх фарисейських партій. Ніяких мітингів. На барикадах ми належали барикадам. Ніякої політики на нашій акції. Проводьте свої мітинги де-інде. Міліція попереджена, можуть статися у вас неприємности.

Ну і не ображайтеся потім, що я напишу бомбезний негатив про зрив і опублікую його на всіх своїх блогах. Дякую за розуміння. З повагою Комендант штабу блок-посту "Кухня", Вовка Східняк  Місце проведення: м. Львів, вул. Стрийська. Напроти Академії ВВ.
Початок 12.00, 25 січня", - йдеться у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: