Фінансування ДЮСШ області минулого року склало понад 72,6 млн грн

У 2014 році фінансування дитячо-юнацьких спортивних шкіл Львівщини з різних джерел склало понад 72,6 млн грн, (у 2013 році - 70,2 млн. грн.), - про це поінформував 26 січня на апаратній нараді під головуванням голови ОДА Олега Синютки начальник управління молоді і спорту ОДА Юрій Майборода.

Він зауважив, що масштабних проблем з фінансуванням ДЮСШ у районах Львівській області немає: «Наразі невирішеним залишається лише питання з фінансуванням ДЮСШ «Хімік» у Миколаївському районі та ДЮСШ «Підкарпаття» у Самбірському районі, потреба фінансування яких складає 0,2 млн. грн.

Начальник управління також зазначив, що є проблеми з фінансуванням і спортивних шкіл у місті Львові. «Наразі відповідні підрозділи Львівської міської ради розглядають питання щодо фінансування 29 ДЮСШ», - сказав Ю. Майборода.

За підсумками розгляду цього питання, керівник області доручив профільному управлінню ОДА спільно з Львівською міською радою та керівництвом Миколаївського та Самбірського районів вирішити питання щодо  фінансуванням вище зазначених спортивних шкіл.

Довідка:

Станом на 01 січня 2015 року фізкультурно-оздоровчу та спортивну діяльність у Львівській області здійснюють 93 спортивні школи (з них 14 спеціалізованих; 1 для юних спортсменів з інвалідністю) та 1 дитячо-юнацький спортивний клуб (м. Трускавець).

Загалом тут займаються понад 28 тис. учнів (приблизно 11 % від загальної кількості дітей шкільного віку), з якими працює близько 1 218 тренерів-викладачів.

У спортивних школах Львівщини культивується 54 види спорту.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: