Маршрут № 5-А тепер курсуватиме до кінця пр. Чорновола

Кінцеву зупинку маршруту № 5-А незабаром перенесуть з пл. Різні на пр. Чорновола, 103, з метою в подальшому з’єднати Львівський обласний госпіталь інвалідів війни та репресованих ім. Ю. Липи з Міською клінічною лікарнею швидкої допомоги. Відповідне рішення сьогодні, 26 січня, прийняв виконавчий комітет Львівської міськради, повідомили у прес-службі ЛМР

«Коли ми опрацьовували новий, 55-й, маршрут ми пов’язували ним Госпіталь ім. Ю. Липи з Лікарнею швидкої допомоги. У зв’язку з тим, що ми не можемо в 1 етап продовжити 5-й маршрут аж до Лікарні, сьогодні на виконком винесли питання про продовження його лише до кінця пр. Чорновола, до супермаркету «Рукавичка». А вже наступним етапом буде власне продовження до Лікарні. Йтиме маршрут вулицею Мазепи. Таким чином, ми виконаємо багатотисячні прохання мешканців міста Винники, працівників Госпіталю і мешканців Львова.

Також мета цього рішення полягає і в тому, аби збільшити кількість автобусів на цьому маршруті. На сьогодні там їх є 6, чого є недостатньо для цього маршруту. І коли ми продовжуємо маршрут до Чорновола, а потім і до Лікарні швидкої допомоги, сподіваємось, що перевізник виконає наші умови щодо збільшення кількості транспортних засобів і, відповідно, зменшення інтервалу руху між автобусами до мінімуму», – пояснив начальник управління транспорту та зв’язку ЛМР Віктор Щир.

За його словами, поки що маршрут курсуватиме так, як курсує зараз. Після затвердження і погодження всіх документів з відповідними контролюючими органами він працюватиме в тому режимі, в якому сьогодні затвердив виконком.

Таким чином, новий маршрут виглядатиме так:

м. Винники (вул. Галицька, 109) / м. Винники (вул. Івасюка) – м. Винники (вул. Галицька) – вул. Личаківська – пл. Митна – вул. Підвальна – пл. Данила Галицького – вул. І. Гонти – пл. Князя Ярослава Осмомисла – пл. Різні – просп. В. Чорновола, 103 – просп. В. Чорновола – просп. Свободи – пл. А. Міцкевича – пл. Галицька – пл. Митна – вул. Личаківська – м. Винники (вул. Галицька) – м. Винники (вул. Івасюка) / м. Винники (вул. Галицька, 109)

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: