На Львівській залізниці тривають роботи з ліквідації наслідків сходу вантажного поїзда

Залізничники Львівської магістралі продовжують роботи з ліквідації наслідків сходу вантажного поїзда №1609 на станції Лавочне. Рух по непарній колії на зазначеній дільниці відкрито 26.01.2015 року о 9.30. Зараз поїзди можуть рухатися тут з максимальною швидкістю до 25 км/год. На основній колії тривають роботи — фахівці піднімають на колію останній вагон з десяти, які зайшли з рейок, повідомили у прес-службі Львівської залізниці.

Нагадаємо, 25 січня о 06.35 год. на станції Лавочне (Львівська область) стався схід десяти вантажних вагонів поїзда сполученням Вечірній Кут-Чоп, який перевозив залізну руду. Внаслідок цього пошкоджено вагони та колійне полотно, збито опору контактної мережі, виникли затримки у русі поїздів. Оперативно на місце події прибули спеціалізовані підрозділи Львівської магістралі: відбудовні поїзди зі станції Стрий, Мукачево та Львів. Роботу штабу з ліквідації наслідків сходу курують начальник Львівської залізниці Богдан Піх, на місці працюють головний інженер магістралі, ревізор з безпеки руху поїздів та автотранспорту, керівники служби колії, вагонної служби, енергетики та зв’язківці, інші фахівці.

Внаслідок інциденту ніхто не постраждав, однак, сходження вагонів спричинило незручності для пасажирів поїздів, які рухалися з Києва до Ужгорода, та приміських поїздів, які не змогли вчасно виконати свої рейси. Львівська залізниця організувала курсування цих поїздів за зміненим маршрутом – через станцію Сянки. Також для доїзду організовано підвезення пасажирів спеціальним транспортом до Львова, аби пасажири могли здійснити пересадку. Львівська магістраль просить пробачити за тимчасові незручності.

Залізничники працюють на об’єкті безперервно і сподіваються уже в найближчий час завершити комплекс робіт та відновити рух на цій дільниці. Причини ж інциденту та розмір збитків визначить спеціальна комісія фахівців, яка зможе повноцінно опрацювати матеріали випадку лише після вивчення усіх деталей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: