У Львові третина маршруток оголосили безстроковий страйк

Міський голова Львова Андрій Садовий таки домігся свого: від сьогодні, 26 січня 2015 року, третина маршруток Львова оголосили безстроковий страйк, який у випадку невиконання вимог сумлінних перевізників може призвести до повної зупинки громадського транспорту у місті Лева та настання транспортного колапсу. Мова йде про боротьбу працівників приватних підприємств – перевізників з мером Львова Андрієм Садовим та його наймитами за право працювати та надавати львів’янам та гостям міста Лева якісні послуги з перевезення:

Саме з такими банерами в салонах своїх маршрутних таксі виїхали сьогодні на рейси працівники компаній-перевізників «Успіх БМ» . Перевізники наголошують, що поки що ця акція – це страйк на робочому місці.

Страйк проти свавілля чиновників міської ради під головуванням пана Садового, які вже не один місяць знищують приватного перевізника у Львові, відбирають маршрути, намагаючись монополізувати ринок пасажирських перевезень.

Страйк проти комунальних рекетирів, які всупереч усім рішенням судів розривають угоди з перевізниками та виводять на ринок свої кишенькові підприємства. Так, 31 грудня, попри всі заборони судів, Андрій Іванович все ж підписав угоду із АТП 14 630 на обслуговування 53-го міського маршруту, тим самим вибравши метод економічного знищення підприємства Успіх БМ.

Страйк проти свідомих дій міських чиновників на «віджаття» приватного бізнесу та залишення без засобів для існування сотень львів’ян. Зрештою страйк проти клептоманів, для яких дрібна готівка стала важливішою, ніж громада Львова, ситуація в державі та війна на Сході України.

Перевізники підкреслюють, що поки що ця акція – це лише страйк на робочому місці. Адже транспортники на відміну від молодої команди Садового усвідомлюють свою відповідальність перед львів’янами та не хочуть повторення транспортного колапсу 2012 року імені Андрія Івановича. Саме тому, що комфорт львів’ян для перевізників – понад усе, вони виступають з останнім попередженням:

  • припиніть нищити приватний бізнес;
  • припиніть наживатися на львів’янах;
  • припиніть вбивати сумлінних платників податків;
  • припиніть створення передумов транспортного колапсу.

Якщо до цього не прислухаються, то стане зрозумілим, що міським чиновникам байдуже – як чим львів’яни добиратимуться завтра на роботу та з роботи. Тобто вони свідомо підштовхують обурених перевізників до наступного етапу страйку – повної зупинки маршрутних таксі у Львові. Як останньої стадії протесту проти комунального рейдерства для монополізації транспортного бізнесу у Львові.

Страйкарі також наголошують, що питанням підняття тарифів на перевезення у Львові сьогодні не стоїть на порядку денному, як би це не намагалися подати медіа. Більше того компанія-перевізник «Успіх БМ» чітко заявляє, станом на сьогодні жодних намірів підіймати ціни на проїзд немає. Адже для кожного українця зараз й так нелегкий час: люди мають допомагати армії, своїм сім’ям… «Тому ми ще якось витримаємо», - підкреслюють у компанії «Успіх БМ» звертають увагу не те, що мову про підняття цін за проїзд ведуть лише ті, хто хоче вчергове дискредитувати та очорнити деяких перевізників.

«Успіх БМ» та запевняють, що будь-які зміни у тарифній політиці маршрутних таксі можуть відбуватися лише з погодженням із львів’янами – нашими постійними пасажирами.

А поки що Ми – львівські перевізники – протестуємо на робочих місцях та вимагаємо від Андрія Садового припинити знищення транспортних підприємств!

ТОВ «Успіх БМ» обслуговує у місті Львові перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування з 1999 року. З цього часу підприємство збільшило власну матеріально- технічний склад до 157 одиниць і стало лідером пасажирських перевезень автомобільним транспортом.

«Успіх БМ» як автотранспортне підприємство на ринку міста Лева та Львівської області здійснює перевезення пасажирів 157 транспортними засобами, з яких більше половини є власністю підприємства.

На ринку праці підприємство забезпечує робочими місцями 310 сімей, а це – більше ніж 1000 львів’ян.

Підприємство, за 2013 -2014 рік сплатило до місцевого та державного бюджетів близько ніж 5 - ти млн грн.

За інформацією «гарячої лінії» міста Львова за останніх 3 місяці від пасажирів не надходило жодних скарг та звернень з приводу функціонування маршрутів, які обслуговуються ТОВ «Успіх БМ».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: