Президентська резиденція у Львові піде «з молотка» 25 лютого

25 лютого 2015 року відбудеться продаж адміністративної будівлі за адресою: м. Львів, вул. Глінки, 12. Початкова вартість продажу об'єкта, площею 489,9 кв. м. становить 28 млн 932 тис. грн., повідомили у прес-службі ЛОР

Нагадаємо, що резиденція на вул. Глінки у Львові офіційно призначена для «тимчасового проживання перших осiб України та iнших держав, членiв офiцiйних делегацiй, якi перебувають з вiзитом у Львiвськiй областi». Щороку на утримання будівлі з бюджету Львівської області виділяли орієнтовно 150-170 тис. грн, однак за призначенням резиденція фактично не використовується. Тому Львівська облрада, на балансі якої перебуває резиденція, має намір продати її на аукціоні.

«Обласна рада не ставить ніяких обмежень щодо подальшого використання цієї будівлі», – наголосив начальник управління майном спільної власності Львівської обласної ради Микола Бандра. Проте, голова постійної комісії з питань бюджету, соціально-економічного розвитку та комунальної власності Львівської обласної ради Ярослав Качмарик висловив сподівання, що подальше цільове використання цього будинку не буде суперечити розвитку міста, заважати інтересам навколишніх вулиць та тих людей, які проживають на прилеглих територіях».

Також Ярослав Качмарик пояснив, куди скерують кошти, виручені від продажу об’єкта: «Це буде джерело формування бюджету розвитку у Львівській області. Частина ресурсів вже прописано на енергозбереження в бюджетній сфері, адже сьогодні це актуальне питання, яке потребує швидкого вирішення».

Кінцевий термін прийняття заяв на участь в аукціоні – 20 лютого 2015 року.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: