У Львівській ОДА розробили проект Програми соціально-економічного та культурного розвитку області на 2015 рік

Департамент економічного розвитку, торгівлі та промисловості Львівської обласної державної адміністрації розробив проект Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області на 2015 рік. До розробки залучено усі галузеві департаменти та управління облдержадміністрації, територіальні структурні підрозділи центральних органів виконавчої влади, райдержадміністрації та виконкоми міських рад міст обласного значення, повідомили у прес-службі ЛОДА

Як наголосив директор обласного департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості Василь Лозинський, на даний час проект Програми узгоджений з усіма причетними до її формування підрозділами. В подальшому він буде скерований для розгляду у постійних комісіях Львівської обласної ради з метою подальшого затвердження на сесії.

За його словами, у Проекті враховані основні напрями розвитку, показники та заходи програм економічного і соціального розвитку на 2015 рік дев'яти міст обласного значення та двадцяти районів.

Ознайомитись із проектом Програми соціально-економічного та культурного розвитку Львівської області на 2015 рік можна за наступним посиланням:

/upload/Documets/Programa2015.docx

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: