Талановиту молодь Львівщини залучатимуть до державного управління

Голова Львівської облдержадміністрації  Олег Синютка доручив залучати талановиту молодь Львівської області до державного управління. Про це йдеться у Розпорядженні голови Львівської ОДА.

Очільник Львівщини доручив керівникам самостійних структурних підрозділів Львівської облдержадміністрації та керівникам структурних підрозділів апарату Львівської облдержадміністрації забезпечити проходження навчання талановитої молоді задля набуття практичного досвіду та ознайомлення з роботою органів виконавчої влади.

Окрім цього, метою прийняття Порядку залучення талановитої молоді є: формування кадрового потенціалу для органів виконавчої влади за рахунок ініціативних, обдарованих та кваліфікованих фахівців; омолодження кадрового резерву; активізація розвитку особистісних якостей молоді, шляхом залучення їх до державної служби; надання можливості молоді долучатись до роботи в галузі державного управління, а також сприяння прозорості діяльності Львівської облдержадміністрації.

Як зазначається у розпорядженні Олега Синютки, кращих осіб, які пройшли навчання, зарахують до кадрового резерву для державної служби у структурних підрозділах Львівської облдержадміністрації.

Варто також зазначити, що керівник області доручив головам райдержадміністрацій розробити аналогічний Порядок у райдержадміністраціях Львівщини.

Детальніше ознайомитися з Порядком залучення талановитої молоді  до державного управління у Львівській облдержадміністрації, механізмом проведення відбору та вимогами до кандидатів можна тут.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: