Депутати не виділили приміщення для Центру надання адміністративних послуг

Депутати не проголосували за питання «Про надання виконавчому комітету Львівської міської ради в оренду нежитлових приміщень на вул. К. Левицького, 67». Це приміщення пропонувалося для розміщення адміністраторів Центру надання адміністративних послуг, з метою надання ними всіх видів адміністративних послуг, повідомили у прес-службі ЛМР

Нагадаємо, що через Центр надання адміністративних послуг надаються всі послуги виконавчих органів міської ради. Щоденний потік відвідувачів становить близько 300 осіб.

У зв’язку з прийняттям розпорядження КМУ від 16.05.2014 № 523-р, державні органи виконавчої влади теж повинні надавати адміністративні послуги через ЦНАП. Це, зокрема, послуги Головного управління юстиції, Головного управління міграційної служби України, Державного земельного агентства, Інспекції ДАБК, Держгірпромнагляду, Головного управління СЕС, ДСНС, в т.ч. дозвільних органів. Згідно зі статистичними даними цих органів, загальна кількість відвідувачів, які щорічно звертаються за цими послугами, становить близько 200 тисяч, тобто щоденно – 700 осіб. Для забезпечення обслуговування такої кількості замовників послуг необхідне належне приміщення та умови для якісного обслуговування.

Аналогічно сьогодні на сесії Львівської міської ради не прийнято позитивного рішення щодо питання «Про надання виконавчому комітету Львівської міської ради в оренду нежитлових приміщень на вул. М. Кричевського, 61». Як повідомили в управлінні комунальної власності ЛМР, приміщення на вул. М. Кричевського, 61 пропонувалися для перенесення Міського архіву Львова.

«Обидві ухвали передбачали надання в оренду приміщень для забезпечення діяльності Центру надання адміністративних послуг та архівного відділу Львівської міської ради. Нелогічно, щоб структурні підрозділи міської ради шукали для себе приміщення в сторонніх суб’єктів. Дуже шкода, що виникає така ситуація, коли власник не може скористатися своїм майном для власних потреб через відсутність підтримки депутатів», - повідомила начальник управління комунальної власності Інна Свистун.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: