Депутати прийняли програму сприяння розвитку львівських товаровиробників на 2015 рік

Сьогодні під час пленарного засідання сесії міськради проголосували за затвердження Програми сприяння розвитку львівських товаровиробників на поточний рік. Мета Програми – створення сприятливих умов для розвитку місцевих виробників товарів, стимулювання діяльності тих, які існують, та розвиток нових форм і видів підприємництва на території міста, повідомили у прес-службі ЛМР

За словами директора департаменту економічної політики ЛМР Ірини Кулинич, відповідний текст ухвали опрацьовувався в робочій групі. Таким чином затверджено програму і ті критерії, які враховуватимуть при наданні пільг промисловим підприємствам-виробникам.

«Програма сприяння розвитку львівських товаровиробників на 2015 рік є одним з важливих механізмів реалізації на місцевому рівні політики підтримки виробничого підприємництва, зайнятості населення, підвищення конкурентоспроможності та економічного розвитку міста.

З метою сприяння розвитку львівських товаровиробників у період економічної кризи, підвищення їх конкурентоспроможності, зменшення фінансового навантаження на підприємства, що виробляють продукцію на території м. Львова, Львівською міською радою заплановано до впровадження низку заходів, що мають на меті спрощення умов ведення діяльності для виробничих підприємств, місцевих товаровиробників.

Непрості умови, у яких на сьогодні працюють львівські товаровиробники, зумовлюють необхідність докладання місцевими органами влади додаткових зусиль для збереження і розвитку підприємництва у виробничий сфері», – йдеться в ухвалі.

Відтак, Програма сприяння розвитку львівських товаровиробників на 2015 рік формулює завдання, спрямовані на створення сприятливих умов для розвитку промислового виробництва, різних форм підприємництва у Львові, надходження інвестицій і забезпечення економічного зростання.

Реалізація Програми повинна сприяти активізації розвитку у сфері промисловості та підприємництва, підвищенню конкурентоспроможності, стійкості та економічної привабливості підприємницького середовища міста, спрощення умов діяльності підприємств міста.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: