Сесія проголосувала за перенесення ринку «Санта-Барбара»

Під час пленарного засідання сесії ЛМР депутати прийняли ухвалу щодо надання ЛКП «Муніципальна дружина» земельної ділянки орієнтовною площею 0,5 га на перехресті пр. Червоної Калини - Скрипника для перенесення ринку ТзОВ «Сихівська народна торгівля» з пр. Червоної Калини, 109, повідомили у прес-службі ЛМР

За відповідне рішення проголосувало 49 депутатів ЛМР.

«З понеділка починаємо активну роботу з підприємцями, з посадовцями і разом виходимо на компромісний варіант. Просто так створювати проблему для людей – не нормально», - зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Під час включення питання у порядок денний з голосу, мер зазначив, що ухвали нема серед пропозицій, які подані на розгляд сесії міської ради.

«Нема жодної ухвали належним чином підготовленої, щоб можна було її сьогодні розглядати на пленарному засіданні. Ставити на голосування ухвалу по назві – це шлях в нікуди. Я це підтримувати не можу.

Я пропоную, щоб ми працювали робочою групою, як і домовились. Робоча група напрацює текст, який ми поставимо на голосування», - додав Андрій Садовий, мер Львова.

«Є ухвала, яка готувалась ще раніше. Але умови, які прописані у цій ухвалі, вони категорично не підходять нашим підприємцям. Подібний текст вже раз був проголосований, було накладено вето. Я підприємцям за гарантував, що поки ми шукаємо консенсус, ми не приймаємо жодних рішень, а винесемо лише ту ухвалу, яка буде погоджена всіма. Я не хочу порушувати свого слова перед підприємцями. Ми домовились, що сідаємо, напрацьовуємо. А зараз пропонується текст, який не погоджений з підприємцями. Я категоричний противник», - додав Андрій Садовий.

Нагадаємо, відповідну ухвалу на розгляд сесії попри зауваження міського голови вніс депутат Володимир Гірняк.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: